KönyveinkBelépés
Regisztráció nélkül is rendelhet.Facebook
Partnerek


Hírlevél

Feliratkozás a Könyvbarlanghoz
E-mail cím:

A Könyvbarlang antikvárium hírlevelére való feliratkozással a felhasználó hozzájárul, hogy a Könyvbarlang antikvárium termékeivel, szolgáltatásaival, akcióival közvetlenül a felhasználót keresse meg. Egyúttal felhatalmazza a Könyvbarlang antikváriumot, hogy a felhasználó emailcímét a fenti célból kezelje.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Nézzünk be!


Telefonszám: 36703119520

Testvéroldal: Romantika antikvárium


Termék kínálatunk

Termékek / SZÉPIRODALOM - 38 ALMENÜVEL / Regény, novella, elbeszélés V-W:

Herman Wouk: Hajnalcsillag 1-2.

első kiadás
Raktári szám: 17048
ISBN: 9637828494
Kiadás éve: 1994
Kiadó: Új Esély Kiadó
Fordító: Loósz Vera
Méret: 135*205 mm, 811 oldal
Állapot: keménytáblás, jó
Leírás: I. ​kötet: „Más-más időben és helyen alaposan eltérőek az udvarlási szokások, ám mindig az tűnik egyetlen természetes módjának, ahogyan itt és most történik” S vajon hogyan történik az 1930-as évek New Yorkjában, a Nyugati Central Park környékén, ahol a Morgernstern család minden latba vetve igyekszik felkapaszkodni a gazdag zsidók társadalmi osztályába, abban a reményben, hogy tüneményes Marjorie lányuk és Seth fiuk már ne a bronxi emigráns sivár életét élje. Marjorie tizenkilenc évesen megkapja álmai munkáját, a család hagyománytisztelő, vallási tabukkal felvértezett, szigorú erkölcsi korlátai közül a magyar származású édesanyja által „Sodomának” titulált nyári tábor színtársulatának színes, kreatív világába kerül, ahol végre megtalálhatja önmagát. Itt találkozik élete legnagyobb szerelmével, Noel Airmannel, és teljesen összekuszálódnak eddigi értékítéletei vallásról, erkölcsről, családról… Az elragadó Marjorie vagy a tehetséges, ám dekadens férfi kerül-e ki győztesen az érzelmek viharos csatájából? Felragyog-e a Broadway egén Marjorie Morningstar csillaga?
II. kötet: Herman Wouk elragadó hősnője, Marjorie Morgenstern, immár főiskolát végzett, felnőtt nőként, Marjorie Morningstarként próbál szerencsét a Broadway bonyolult, nem mindig tisztességes színházi világában. Közben igyekszik megbirkózni az érzelmi teherrel, amelyet Noel Airmenhez fűződő, viharos szerelme jelent számára. Amikor a férfi csúfos amerikai kudarca után Európába menekül önmaga elől, Marjorie követi. A háború sújtotta kontinensen tett látogatása a fasizmus üldözötteit segítő amerikai férfival ismét értékítéletei mélyebb átgondolására és sorsdöntő elhatározásra késztetik… Herman Wouk korunk egyik legmegindítóbb klasszikus szerelmi történetében a felnőtté érés, az ifjúi szerelem és az első szívfájdalom keserédes bánatát énekli meg. A két kontinensen átívelő, romantikus mese elragadó hősnője a mai amerikai irodalom egyik legjobb elbeszélőjének talán legrokonszenvesebb regényalakja. S minden bizonnyal belopja magát a magyar olvasók szívébe is.
Ár: 1 240,- Ft (3,86 €)   
Visszalépés
Keresés


Miben keressek?
Címben:
Szerző nevében:
Kiadóban:
Leírásban:
Sorozatcímben:
Aktuális


Megrendelését leadhatja telefonon vagy emailben is:

(70-3119520,

info@konyvbarlang.hu)

.............................................

 

 ..............................................

Kiszállítások:

GLS Futár 01.23. szerda (leadás 01.21. 19.00)

GLS Csomagpont 01.23. szerda (leadás 01.21. 19.00)

Gls Csomagautomata 01.23.szerda  (leadás 01.21.  19.00)

Budapest VII. Hobby Ékszeralkatrész

01.24. csütörtök (leadás 01.22. 06.00)

Győr Angyalbolt  01.22.kedd (leadás 01.22. 06.00)

Sopron január 30. szerda (leadás 01.29. 18.00)

Mosonmagyaróvár január 28. (leadás 01.24. 08.00)


 .....................................

Személyes átvételi lehetőség

költségmentesen:

Budapest VII.

Győrben, Felpécen,

Pápán, Sopronban,

Mosonmagyaróváron.

 --------------------------------------