Bejelentkezés

Bezár

Szállítási díjak: előreutalással Gls csomagautomata, foxpost 1. 350 Ft, Gls csomagpont 1. 550 Ft, Gls házhoz 2. 250 Ft - utánvét Gls házhoz 2. 660 Ft -

posta automata, postapont, postán maradó előreutalás 990 Ft, utánvét 1.258 Ft - személyes INGYENES átvétel Győr, Pápa, Sopron, Felpéc -  A webáruház csak magánszemélyeket szolgálhat ki!

Csomagfeladások: 04.02. kedd Gls futár, csomagautomata, csomagpont

Végtelen mezőkön

Kiadó: Anno Kiadó
Kiadás éve: 2020
Méret: 140*200 mm, 200 oldal
Állapot: papírkötés, új könyv
ISBN: 9789633758526
Rendelhetőség: Raktáron

800 Ft
Darabszám
x
Végtelen mezőkön

Részletek

A mezőgazdasági főiskolát végzett Tina egy rokonához kerül falura, ahol számítanak a szakértelmére. Nem sejti még, hogy érkezése bizonyos, szinte elfeledettnek hitt régi ügyeket is felszínre hoz. Tudtán kívül elindít egy folyamatot, amely még az ő életét is veszélybe sodorja. A nagyvárosi lány belecsöppen egy idegen életformába, ahol számos veszély leselkedik rá. Vélt vagy valós érdekeit féltő állítólagos rokon vetélytársat lát Tinában, de mások sem örülnek felhőtlenül az odaérkezésének. Van ott valaki, aki ellenségének hiszi őt, és úgy dönt, hogy nem hagyja annyiban a dolgot, Tinának mennie kell. Ráadásul a lány olyasmivel veti be a rokona földjét, amit errefelé még soha senki sem termelt, ez is ellenérzéseket szül. A lány életében felbukkan a szerelem is, de az igazi nagy harcok még hátravannak. A végtelen mezőkön nem csak szerencse és boldogság teremhet, hanem keserűség és alattomosság is. Ám Tina nem olyan ember és nem olyan nő, aki bármi vagy bárki elől megfutamodik!

Újdonságok

Új
Joci, a pizsamás madár

Joci, a pizsamás madár

Bódai-Soós Judit - Nemere István

Kiadás éve: 2024
Méret: 150*210 mm, 92 oldal
Állapot: papírkötés, új könyv
Raktáron
2 490 Ft
Új
Kedves Lehallgatóink

Kedves Lehallgatóink

Nemere Isván

Alcím: Pegasus - ami előtte volt, és ami utána lesz
Kiadás éve: 2021
Állapot: keménytáblás, új könyv
Raktáron
3 141 Ft

Utoljára nézett termékek

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Feliratkozás a Könyvbarlanghoz

A Könyvbarlang antikvárium hírlevelére való feliratkozással a felhasználó hozzájárul, hogy a Könyvbarlang antikvárium termékeivel, szolgáltatásaival, akcióival közvetlenül a felhasználót keresse meg. Egyúttal felhatalmazza a Könyvbarlang antikváriumot, hogy a felhasználó emailcímét a fenti célból kezelje.

Partnerek

GLS
Foxpost
Angyalbolt
Violetta kincsestára
Ingyen játékok
Bezár