Bejelentkezés

Bezár

Szalagkönyvjelzőt küldök ajándékba 1.000 ft feletti vásárlásnál ;) Ha szeretné, jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatban... - Csomag feladások: Foxpost 12.07. kedd Gls futár: 12.06. hétfő Gls csomagpont 12.06. hétfő Győr 12.07. kedd Mosonmagyaróvár 12.07. kedd Pápa 12.07. kedd Budapest 12.09. csütörtök Debrecen 12.13. hétfő Felpéc 12.06. hétfő

Általános szerződési feltételek

 Általános Szerződési Feltételek


A Szolgáltató
1. A www.konyvbarlang.hu online áruházat Pajor Violetta EV üzemelteti (továbbiakban: "Szolgáltató")

2. A Szolgáltató székhelye: 9122 Felpéc, Szőlőhegy 1337 hrsz.

3. A Szolgáltató postai címe: 9122 Felpéc, Szőlőhegy

4. Emailcím:

5. Telefonszám: 36-70-3119520

6. Adószám: 64278278-1-28

7. Bankszámlaszám: Gránit bank 12100011-17552327-00000000

8. A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Kereskedelmi és Idegenforgalmi Főosztálya által kiadott nyilvántartási szám: C/003070

9. Működési engedély ügyiratszám: 75327/2005

10. Webáruház adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-66930/2013

11. A konyvbarlang.hu tárhelyszolgáltatója az IRQ Hosting Kft. Székhely: 1015 Budapest, Donáti utca 38. A. lház. Fszt

12. Számlázás: elektronikus úton, a szamlazz.hu rendszerén keresztül

13. Az eladó alanyi adómentes, a számla ÁFA tartalma 0%

14. Szerződéskötés nyelve: magyar

Regisztráció:
Az antikváriumban a rendelés leadásához nem szükséges regisztrálnia. Amennyiben mégis a regisztrációval történő vásárlást választja, így a következő vásárláskor nem kell újra megadnia az adatait, nyomon követheti korábbi megrendeléseit.
A regisztráció elvégzése, majd pedig a regisztrált felhasználóként történő belépéssel elfogadja a jelen üzletszabályzatot és általános szerződési feltételeket.
A megadott szállítási és statisztikai adatokat személyes információként kezeljük. A megrendelés optimális teljesítéséhez szükséges szállítási adatokat kizárólag a futárszolgáltató felé közvetítjük.
Az Ügyfél bármikor jogosult regisztrációjának törlését kezdeményezni az antikváriumnál, amely kérést a szolgáltató haladéktalanul, de legkésőbb a kérés beérkezését követően 8 napon belül teljesít. Az antikvárium jogosult az adott Ügyfél regisztrációját haladéktalanul törölni, ha az Ügyfél valótlan adatokat adott meg a regisztráció során, vagy a weboldal használata során jogszabálysértést követ el, vagy magatartásával más személyek jogát vagy jogos érdekét sérti.

Számlázás:
A konyvbarlang.hu a szamlazz.hu elektronikus számlázási szolgáltatását használja.
Számláit papír alapú számla helyett elektronikus formában kapja, melyet előreutalás vagy internetes bankkártyás fizetés választása esetén a megrendelése összeállítása után letölthet az e-mailben küldött hivatkozásról.

Amennyiben utánvéttel rendelt, a számla a szállító cég heti elszámolása után kerül kiküldésre.

Amennyiben először állítunk ki Önnek elektronikus számlát, rendszerünk automatikusan regisztrálja Önt a szamlazz.hu felületén, amelyre belépve nyomon követheti az elkészült elektronikus számlákat.
Az elektronikus számla kinyomtatva nem használható fel hivatalos ügyek intézésére. Ebben az esetben CD-n, Pendrive-on vagy egyéb adathordozón kell bemutatni a számlát.
A könyvelőnek is elektronikus formában javasolt az e-számlát átadni. Ez történhet e-mailben, vagy a www.szamlazz.hu portálon keresztül elektronikusan. Természetesen kinyomtatva is átadható.

Van lehetőség papír alapú számla kérésére is, ezt megrendeléskor a Megjegyzés rovatban kérheti.

Szállítási és fizetési feltételek:
A weboldalon található termék mellett feltüntetett ár nem tartalmazza az esetleges szállítási költséget.
Szállítási határidő általában a beérkezett megrendelés feldolgozásától számított 1-10 munkanap.
A megrendelt könyvek személyes, ingyenes átvételi lehetősége:
Lehetőség van arra, hogy a megrendelt könyveket személyesen az átvételi helyszíneinken vegye át. Ebben az esetben a könyvek árát szállítási költség nem terheli. Kérjük, ez esetben szíveskedjék a megrendelés során bejelölni ezt az igényét és az átvétel helyét.
A könyvek Felpécen találhatók, az átvételi helytől függően változnak az átvételi határidők.

Emailben értesítjük, hogy a könyvek mikortól vehetők át. A megrendelt könyveket az átvételi helyszínre történő szállítás után 5 munkanapig tartjuk fenn.

A megrendelt könyveket a fizetési értesítést követően 5 munkanapig tartjuk fenn, amennyiben előreutalást vagy bankkártyás fizetést választott. Ha a fizetés ezen időszakon belül nem érkezik meg, akkor újabb emailt írunk, amelyben a fizetéshez szükséges adatok szerepelnek. Amennyiben ezután sem történik meg a kapcsolat felvétel illetve a fizetés, a megrendelés automatikus törlődik...

Átvételi pontok:


Budapesten a Hobby Ékszeralkatrész üzletben (költségmentes)
Címe: 1072 Budapest, VII. kerület Klauzál u. 6.
Tel.: 0620-5227532
Nyitva tartás: hétköznap 10.00 - 18.00 szombaton 9.00 - 13.00
(az átvétel időpontjáról e-mailben értesítjük, szállítás hetente egy alkalommal)
Fizetés: előreutalás vagy bankkártyával az interneten

Győrben, az Angyalboltban (költségmentes)
Címe: 9021 Győr, Aradi vértanúk útja 8.
Tel.: +36-70/3285540
Nyitva tartás: hétköznap 9.00 - 18.00 szombat 9.00 - 13.00
(az átvétel időpontjáról e-mailben értesítjük, szállítás 1-3 munkanap)
Fizetés: készpénz, előreutalás vagy bankkártyával az interneten

Debrecenben, a Fényvilág Naturboltban (költségmentes)
Címe: 4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6. fszt. 5., Külső üzletsor
Tel.: +36-30/8375048
Nyitva tartás: hétköznap 10.00 - 17.00 szombat 10.00 - 15.00
(az átvétel időpontjáról e-mailben értesítjük, szállítás hetente egyszer)
Fizetés: kizárólag előreutalás vagy bankkártyával az interneten

Mosonmagyaróváron, a HSZIEN Ezoterikus Ajándékboltban (költségmentes)
Címe: 9200 Mosonmagyaróvár, Szent István Király utca 105.
Tel.: +36-30/9401336
Nyitva tartás: hétfő-péntek 8:00-17:00 szombat 8:00-13:00
(az átvétel időpontjáról e-mailben értesítjük, szállítás kb. 2 hetente)
Fizetés: készpénz, előreutalás vagy bankkártyával az interneten

Pápán, az Angyalboltban (költségmentes)
Címe: 8500 Pápa, Fő u. 25.
Tel.: +36-70/3286744 vagy 89/310820
Nyitva tartás: hétköznap 9.00 - 17.00 szombat 9.00 - 12.00
(az átvétel időpontjáról e-mailben értesítjük, szállítás hetente egy alkalommal)
Fizetés: készpénz, előreutalás vagy bankkártyával az interneten

Belföldre történő csomagfeladás esetén a szállítási díjak egységesek, a megrendelt könyvek darabszámától és súlyától függetlenek.

Személyes átvétel esetén az átvételi pontjainkon nincsen szállítási díj.

Gls futár előreutalás, internetes bankkártyás fizetés esetén 1135 ft.

Gls futár utánvét 1620 ft.

Gls csomagpont előreutalás, internetes bankkártyás fizetés 1010 ft.

Gls csomagpont utánvét 1200 ft.

Foxpost előreutalással 880 ft.

GLS futárszolgálat
A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki. Magyarországon minden városban és településen a csomagokat,a felvételt követő munkanapon,munkaidőben (8-17 óra között) kézbesítik.

Bővebb információt ITT talál


GLS csomagpont
Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.
A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.
A megrendelt könyveket 1-3 munkanapon belül adjuk át a GLS részére. A futárszolgálat általában a következő munkanapon szállítja ki a csomagot a megadott címre vagy a Csomagpontokra, előzetes emailes értesítés után.
A futárszolgálat 2 alkalommal keresi fel a vásárlót és próbálja meg a csomagot személyesen kézbesíteni. Az első sikertelen alkalommal értesítést hagy az elérhetőségeivel, így a megrendelőnek lehetősége nyílik a futárral illetve az ügyfélszolgálattal leegyeztetni a következő kiszállítás időpontját. A második sikertelen megkeresés után a GLS a csomagot visszajuttatja részünkre és az antikvárium a csomag visszaérkezésekor – minden további nyilatkozat nélkül – az adásvételtől eláll. Az antikvárium fenti elállása esetén az elállást követően az Ügyfél által korábban átutalt vételárat – az elállással kapcsolatos költségeinek levonása után – 30 napon belül visszautalja az Ügyfél részére.
Néhány esetben előfordulhat, hogy a szállító nem találja meg a csomag címzettjét, vagy a címzett nem tartózkodik a megadott helyen, esetleg nem kapta meg az értesítőt. Ilyen esetekben – ha a vételár még nem került visszautalásra – kérjük, jelezze ezt ügyfélszolgálatunkon és a szállítási költség ismételt felszámításával újra kiszállíttatjuk a csomagot. Amennyiben ugyanarról a címről több alkalommal is visszaérkezik a csomagot, automatikusan töröljük a további megrendeléseit, illetve címére csak az áru értékének átutalással történő kiegyenlítése után szállítunk.
A küldemény kézhezvételekor ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs mellékelve a futár által kitöltött kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot!
Esetleges áruhiány esetén küldje el a futár által kitöltött jegyzőkönyvet, és azonnal pótoljuk a hiányzó terméket.

Külföldi megrendelés:
Elfogadunk külföldről történő megrendelést is.

Szállítás: súlytól függő díjak - az árakról érdeklődjön
Fizetés: internetes bankkártyás fizetés, Paypal

Utánvéttel nem szállítunk.

Az antikvárium a rendelés beérkezését követően értesítést küld a megrendelt áru kiszállításáról. Abban az esetben, ha a megrendelt áru raktárkészlete kifogyott, fenntartja magának a jogot, hogy elálljon a szerződéstől.
Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, az antikvárium az Ügyfelet erről haladéktalanul tájékoztatja és az esetlegesen előre kifizetett vételárat visszautalja az Ügyfél részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 30 napon belül.

Fizetési mód:
A webáruházban a vásárlás utánvétes fizetéssel, paypal fizetéssel, banki előre utalással vagy online bankkártyás fizetéssel lehetséges. Gránit banki befizetést a felmerülő költség miatt nem fogadunk el...

Fizetés bankkártyával
(Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro, American Express)
A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A megrendelés leadása után elkészítjük a számlát, majd Önt az OTP Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a fizetés a Bank által üzemeltetett,a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál az "OTP (bankkártyás fizetés)" feliratra kattintsanak, majd az OTP fizetési oldalán a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e online vásárláshoz.
Kártyájának adatai mindvégig tökéletes biztonságban lesznek a fizetési szolgáltató SSL titkosítással ellátott fizetőoldalán, webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást. A vásárlás végeztével e-mailben is visszaigazoljuk a fizetés eredményét, illetve elküldjük az úgynevezett tranzakcióazonosítót. Ez a szám azonosítja bankja felé a kártyás fizetést (ezeket az adatokat a regisztrált felhasználóink az "Ön fiókja" menüpontban bármikor lekérdezhetik).

Amennyiben rendelkezik PayPal regisztrációval, bankkártya adatai megadása nélkül is vásárolhat. A megrendelés átvétele illetve kiszállítása a sikeres fizetés után lehetséges.

Online banki átutalás (OTP vagy PayPal fizetési mód esetén), minden esetben a külső szolgáltató által biztosított, SSL protokollt használó, biztonságos kommunikációs csatornán történik.

Elállás joga:
Ön a csomag átvételétől számított 14 naptári napon belül a vásárlástól - figyelemmel a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5. §-ára - indoklás nélkül elállhat. A sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes) kiadványt a saját költségén küldje vissza a Könyvbarlang antikvárium címére (Könyvbarlang antikvárium 9122 Felpéc, Szőlőhegy), és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a kiszállított termékek vételárát.
Az átvevőhelyeken történő személyes átvétel esetén, az Ügyfél helyben elállhat a vásárlástól.

Elállási jog gyakorlásának menete:
Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, telefonon, elektronikus levélben vagy online kitölthető űrlapunk segítségével, illetve személyesen!

Elektronikus levélcím:

Postai cím: Könyvbarlang antikvárium 9122 Felpéc, Szőlőhegy
Telefonszám: 70-3119520


Online elállási űrlap:  ITT


Szavatosság:
A Szolgáltató rögzíti, hogy a webáruházban értékesített termékek jellegükből adódóan használtak.
A reklamáció kezelését a szavatosság teljes időszakában az antikvárium ügyfélszolgálata kezeli.
Az antikvárium szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
Az antikvárium megtesz mindent azért, hogy a webáruházában megjelenő adatok (termékek, árak, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért az Online Antikvárium felelősségére a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.


Egyéb rendelkezések:
Az Ügyfél teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során az ő saját jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, hogy a Tisztelt Ügyfelek gondoskodjanak jelszavuk megfelelő titokban tartásáról. Az Ügyfél ezen felelőssége nem áll fenn, ha jelszava saját hibáján kívül került illetéktelenül harmadik személyhez. Az antikvárium nem vállal felelősséget a rendelés nem teljesítéséből, késésből, a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

A Szerződő Felek rögzítik, hogy az egyedi adásvételi megállapodásból – ideértve az Általános Szerződési Feltételeket is – származó jogvitájukat elsősorban békés úton próbálják meg rendezni, ezért jogvita esetén egyeztetni kötelesek. Amennyiben az egyeztetésük nem vezetne eredményre, a fogyasztói jogviták kivételével, Szerződő Felek a nemzetközi magánjogról szóló 1979. évi 13. törvényerejű rendelet 62/F.-62/H. §-okban foglaltakra figyelemmel Magyarország kizárólagos joghatóságát kötik ki.  Az egyedi adásvételi megállapodásban, illetőleg az Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben, továbbá a kötelmi jogviszonyból felmerülő esetleges jogviták eldöntésére a magyar jog, elsősorban a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) vonatkozó rendelkezései irányadóak.

A termékek minőségével és a szerződés megkötésével, teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvita bíróságon kívüli, békés rendezése céljából Vevő eljárást kezdeményezhet a lakóhelye szerint illetékes szakmai kamara mellett működő békéltető testületnél. A békéltető testületek illetékességi területe a megyei kereskedelmi és iparkamarák illetékességi területéhez igazodik (2008. évi XLII. törvény 20.§ (5) bekezdés).

A Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület címe: Győr, Szent István király u. 10/a Telefonszáma: 96/520-202. Levelezési címe: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi Iparkamara mellett működő Békéltető testület, Győr, Szent István király u. 10/a.

Weboldala a panaszrendezes.hu internetes címen érhető el.


Eljárás hibás ár esetén
Előfordulhat, hogy – pl. technikai hiba miatt - hibás ár szerepel a honlapon. Hibás ár esetén a megrendelést (az Ön ajánlatát) a hibás áron nem áll módunkban elfogadni, és nem vagyunk kötelesek a terméket hibás áron értékesíteni. Hibás áron történő ajánlattétel esetén nem jön létre szerződés közöttünk. Amennyiben Ön hibás áron tesz ajánlatot, a rendszer azt automatikusan visszaigazolja, ez azonban nem minősül az ajánlat elfogadásának a részünkről. Hibás áron történő Ön általi ajánlattétel (megrendelés) esetén az Eladó munkatársa felhívja az Ön figyelmét a helyes árra, és felajánlhatja a helyes áron történő szerződéskötést. Ön a hibás ár helyett az Eladó által közölt helyes áron nem köteles ajánlatot tenni, és szerződést kötni. Ez esetben nem jön létre szerződés a felek között.


Érvényes: 2021. 03.25.


A dokumentum pdf formátumban történő letöltése ITT!

Feliratkozás a Könyvbarlanghoz

A Könyvbarlang antikvárium hírlevelére való feliratkozással a felhasználó hozzájárul, hogy a Könyvbarlang antikvárium termékeivel, szolgáltatásaival, akcióival közvetlenül a felhasználót keresse meg. Egyúttal felhatalmazza a Könyvbarlang antikváriumot, hogy a felhasználó emailcímét a fenti célból kezelje.

Partnerek

GLS
Foxpost
Angyalbolt
Hobby ékszer alkatrész
Pontocska
HSZIEN EZOTERIKUS AJÁNDÉKBOLT
Ingyen játékok
Bezár